Over ons

Over ons

Waar we voor staan

Dpo2’ers zijn denkende doeners. Als een klant een HR vraagstuk heeft, geven wij niet alleen een advies, we nemen het liefst ook de regie bij de uitvoering daarvan. We werken zij aan zij met de klant en zijn groot voorstanders van duurzame samenwerkingen. Een ‘quick fix’ zie je ons niet zo gauw doen. En met onze medewerkers gaan we precies zo om: duurzaam samenwerken en jezelf ontwikkelen staan voorop. Daarom zorgen we ervoor dat je werk leuk én uitdagend blijft.

Hoe het begon

Een P&O dienstverlener die schaalbare oplossingen biedt aan bedrijven, mét informele bedrijfscultuur, zonder hiërarchie. Vertrouwen, gedeelde verantwoordelijkheid en een multidisciplinaire aanpak. Dat was in 2003 de droom van dpo2-oprichter Theo van Neerven. En dat is goed gelukt: samen met managing partners Jeroen Peeters en Erik Bartholomeus is dpo2 sindsdien uitgebouwd tot een full service HR dienstverlener. 

Passen we bij elkaar?

Als je je goed kunt vinden in onze visie en cultuur, passie voor HR hebt en kunt schakelen tussen verschillende klanten dan kun je al bijna bij ons aan de slag. Het is belangrijker dat je goed bij ons past dan hoeveel ervaring je hebt. Je wordt namelijk altijd gekoppeld aan een ervaren collega die je ondersteunt. We hebben ruimte voor nieuwe collega’s op alle ervaringsniveaus en/of vakgebieden.