Vakgebieden

Vakgebieden

Dpo2 realiseert P&O oplossingen voor organisaties van één tot 5000+ medewerkers, zowel nationaal als internationaal, van strategie en beleid, tot uitvoering en administratie. Daarbij kijken we verder dan standaardoplossingen. Ooit begonnen als P&O generalisten en door de jaren heen daarnaast meer en meer gaan specialiseren in diverse vakgebieden. Gewoon omdat we eigenwijs genoeg zijn om te bewijzen dat het beter kan. Achter de schermen zijn we één dpo2. Als (toekomstige) collega kun je kiezen om te werken in het vakgebied waar jouw interesse of ambitie ligt. Ook kun je voor meerdere vakgebieden gaan, of na verloop van tijd switchen. Starters bieden we middels een traineeship de mogelijkheid mee te draaien in alle vakgebieden om zo te ontdekken waar ze zich het beste thuis voelen.

Personeel + Organisatie

Wij ondersteunen organisaties om (delen van) de HR-bedrijfsvoering vorm te geven, door te ondersteunen op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Meer over ons

Verzuim + Arbo

We bieden passende verzuimoplossingen, met focus op maximale inzetbaarheid, gezondheid en vitaliteit van medewerkers en organisaties.

Meer over ons

Recruitment + Interim

We voorzien organisaties in behoefte aan vaste of interim HR-professionals. Daarnaast werken we projectmatig aan inrichting van recruitment processen en employer branding.

Meer over ons

Digitalisering + Technologie

We helpen organisaties bij de keuze voor passende HR-systemen en processen en liefst ook nog met de implementatie daarvan, voor optimaal rendement.

Meer over ons

Arbeidsvoorwaarden + Salaris

We verzorgen de salarisadministratie van onze klanten, maar bijten ons ook graag vast in (complexe) arbeidsvoorwaardenvraagstukken.

Meer over ons

Talent + Ontwikkeling

We helpen organisaties bij de realisatie van talent & ontwikkeling als integraal proces, gekoppeld aan bedrijfsdoelstellingen.

Meer over ons