Wat wij bieden

Wat wij bieden

Wat werken bij dpo2 nou zo leuk maakt, kunnen we niet samenvatten in een zin. Maar de grootste voordelen vertellen we je hier. Hoor je het liever van een ander? Lees dan de verhalen van onze collega’s!

De dynamiek van dpo2

Onze professionals zijn continu in ontwikkeling. We zorgen voor beweging en impact bij de klant. Gun jij jezelf de dynamiek van dpo2? 

Regie over je loopbaan

Bij dpo2 draait het om regie. Zowel over de HR-vraagstukken van je klanten, als over je eigen ambities en loopbaan. Dat vraagt om een dosis lef en flair, om je klanten gevraagd en ongevraagd te adviseren én om te werken aan je eigen ontwikkeling. Omdat je als extern adviseur vaak op pad bent, bepaal je grotendeels zelf hoe je jouw functie en werkdagen invult. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, maar ook alle vertrouwen en vrijheid om te doen waar je energie van krijgt. Zo kun je jezelf ontwikkelen zoals jij dat graag wilt. Neem de regie met dpo2!

Samenwerken

Wij werken intensief samen. Met onze klanten én met elkaar. We delen kennis en leren van en met elkaar. Iedereen is enthousiast over z’n specialisme. Als je ergens niet uitkomt, is er altijd wel iemand waar je even mee kan sparren. Wij zijn ervan overtuigd dat je samen de beste resultaten haalt en de hoogste kwaliteit neerzet. Samen sterk met dpo2!

Ontwikkeling

We geloven dat jouw ontwikkeling hand in hand gaat met de ontwikkeling van dpo2. Als jouw kennis en ervaring groeit, tillen we onze dienstverlening naar een steeds hoger niveau en groeien wij als bedrijf ook. Daarom vinden we het belangrijk om tijd en aandacht te besteden aan je talenten. Samen met je manager kijk je waar je graag naartoe wil en of je op de juiste weg zit. Regelmatig hebben we het over jouw interesses en mogelijkheden. Groei mee met dpo2!

Afwisseling

Bij ons hoef je niet van baan te veranderen voor een nieuwe uitdaging: je verandert gewoon van opdracht, klant of Business Unit. Als je denkt dat je ergens uitgeleerd bent, kun je dat aangeven en matchen we je op basis van je ambitie of interesse aan een passende nieuwe klant of opdracht. Bovendien zijn onze klanten heel verschillend. Qua grootte, branche, productie en dienstverlening. Door al die verschillende klanten breid je je netwerk razendsnel uit. De ene keer schakel je met een HR-afdeling, de andere keer met een directeur. Elke keer krijg je weer een uniek kijkje in een andere keuken! Beweeg mee met dpo2!  

Informele en gelijkwaardige cultuur

Een platte organisatie en korte lijntjes, dat is dpo2. Zeggen waar het op staat. We houden niet van hiërarchie. Binnen dpo2 werken we zij aan zij aan onze gezamenlijke doelstellingen. Onze managers zitten dan ook niet apart, maar tussen de collega’s op kantoor. Ze staan altijd open voor een gesprek en werken mee met lopende projecten. Gewoon, omdat ze van hun vak houden. Wij zijn dpo2!

Waardering en erkenning

Bij dpo2 wordt je gezien om wie jij bent. Je krijgt van ons de ruimte en vrijheid om zelf invulling te geven aan je werk en je ontwikkeling. We bieden je de veiligheid om fouten te maken en jezelf te zijn. Als je faalt, faal je met flair. Als je maar het lef hebt om het bespreekbaar te maken en op te lossen. Zo brengen we het beste in elkaar naar boven. Voel je gezien bij dpo2!

 

Arbeidsvoorwaarden

Afwisselend werk, leuke collega’s en veel aandacht voor jouw ontwikkeling: daar kun je sowieso op rekenen als je komt werken bij dpo2. Maar wat je concreet krijgt? We zetten de arbeidsvoorwaarden voor je op een rijtje.

Geld

 • Goed salaris: kijk hiervoor in de vacatures
 • Maandelijks je vakantiegeld uitbetaald
 • Reiskostenvergoeding 
 • Pensioen via Zwitserleven
 • Geld voor een held: €1.000,- bonus als je een nieuwe collega aandraagt

Werk-privébalans

 • Parttime werken is mogelijk
 • Werktijden in overleg
 • 25 vakantiedagen per jaar
 • Tijd voor tijd als je moet overwerken
 • Lang verlof voor bijvoorbeeld een reis kan in overleg

Spullen

 • Leaseauto bij >10.000 km/jaar
 • Laptop en telefoon

Ontwikkeling

 • Toegang tot onze online academie en kennissessies
 • Heel veel doorgroeimogelijkheden binnen dpo2

Gezelligheid

 • Altijd fruit en lekkers bij de koffie op kantoor
 • Goed verzorgde borrel op vrijdag
 • Regelmatig terugkerende feestjes met alle collega’s, zoals de dpo2 dag, zomer barbecue, kerstkoken en meer