Onze mensen

Verhalen

Iedere dpo2’er is uniek. En maakt impact, bij de klant en zeker ook bij dpo2. Daarom zijn wij dpo2! Lees hier de verhalen van onze mensen. Waar zij plezier en voldoening uit halen in hun werk. Waar ze mee bezig zijn en waar ze trots op zijn.

Anke Kouwenberg - Personeel + Organisatie Regisseur:

Doordat ik zelf de regie kan nemen kan ik mijn werk ook goed combineren met het moederschap.

Sinds april 2009 werk ik voor dpo2 als Personeel + Organisatie (P+O) Regisseur en dat doe ik met veel plezier. Dpo2 is mijn eerste werkgever, na mijn studie Human Resource Management. Alles wat ik in de praktijk heb geleerd heb ik dus bij dpo2 geleerd!

Anne Luteijn - Senior Personeel + Organisatie Regisseur:

Ik ben trots op de enorme groei die dpo2 de afgelopen jaren heeft doorgemaakt en de mooie club mensen die we hebben aangetrokken en waar we succesvol mee zijn.

Ik werk sinds september 2010 voor dpo2 als Senior Personeel + Organisatie (P+O) regisseur en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Voordat ik bij dpo2 kwam werkte ik als HR adviseur en HR manager.

Bart Houben - Personeel + Organisatie Regisseur:

Misschien lijkt een functie als extern adviseur eenzaam, maar je hebt bij dpo2 echt alle collega’s achter je staan. Daardoor sta ik er nooit alleen voor.

Sinds augustus 2021 werk ik bij dpo2 als Personeel + Organisatie (P+O) regisseur. Ik heb ook mijn derde jaars stage en afstuderen bij dpo2 gedaan, dus super fijn dat ik vervolgens in dienst mocht komen voor een vaste functie.

Imke van Genuchten - Verzuim Regisseur:

Ik krijg de ruimte om mezelf te zijn en krijg ook de juiste begeleiding en kansen om mezelf te blijven ontwikkelen. Soms ben ik wel in het diepe gegooid, maar daar heb ik veel van geleerd!

Sinds september 2021 werk ik met veel plezier voor dpo2 als Verzuim Regisseur. Voordat ik bij dpo2 werkte was ik planner bij een uitzendbureau.

Manon van der Stam - Regisseur Arbeidsvoorwaarden + Salaris:

De diversiteit aan klanten en werkzaamheden vind ik erg leuk. Ook de vrijheid en het vertrouwen dat ik ervaar vanuit dpo2, maakt dat ik hier graag werk.

In juli 2019 ben ik gestart als Regisseur Personeel + Organisatie (P+O) en ik heb gaandeweg het eerste jaar mijn interesse voor de technische kant van P+O ontdekt, op onze business unit Arbeidsvoorwaarden + Salaris.