Onze mensen
Onze mensen
Anne Luteijn, Senior Personeel + Organisatie Regisseur:

Ik ben trots op de enorme groei die dpo2 de afgelopen jaren heeft doorgemaakt en de mooie club mensen die we hebben aangetrokken en waar we succesvol mee zijn.

Ik werk sinds september 2010 voor dpo2 als Senior Personeel + Organisatie (P+O) regisseur en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Voordat ik bij dpo2 kwam werkte ik als HR adviseur en HR manager.

Waar ben je op het moment vooral mee bezig?   

In mijn functie als Senior P+O Regisseur werk ik momenteel drie dagen per week als allround HR adviseur/manager bij een klant. Qua werkzaamheden kun je denken aan het opstellen en optimaliseren van functiebeschrijvingen, het updaten van het personeelshandboek, gesprekscyclus vormgeven. Ik ben de vraagbaak voor de directie en ik voorzie ze van kengetallen en overzichten. Ik neem ze mee in veranderingen en daar sparren we over om samen een passende oplossing te zoeken en te implementeren. Ook toets ik de medewerkerstevredenheid, begeleid ik het verzuim en maken we een strategische personeelsplanning. Ik werk er samen met een HR medewerker. Ik werk nu al zo’n twee jaar voor deze klant. Daarnaast heb ik nog een aantal andere klanten waaronder een hele trouwe klant waar ik al 11 jaar kom. Ik ben daar vooral relatiemanager en vraagbaak voor senior capaciteit. Ook begeleid ik wel eens stagiairs en sluit ik aan bij sollicitatiegesprekken voor nieuwe collega’s van dpo2. Een hele diverse functie dus!

Waarom werk je met plezier bij dpo2?

De reden dat ik met veel plezier bij dpo2 werk? De veelzijdigheid van het werk en mijn klanten. Iedere nieuwe klant is een soort nieuwe baan. Ik vind het leuk om in verschillende keukens te kijken en om met verschillende ondernemers aan tafel te zitten. Ik vind het een mooie uitdaging om de HR wens te laten aansluiten op de wens van de ondernemer. Je moet het wel leuk vinden om veel te schakelen en je aandacht te verdelen over de verschillende klanten. Je bent een soort kameleon. Kwaliteiten als stressbestendigheid en zelfstandigheid zijn dus wel belangrijk in onze functie.

Ik vind het erg leuk om veel inhoudelijke kennis te hebben over HR gerelateerde onderwerpen. Bij dpo2 werk je met collega’s die dezelfde interesse hebben, daardoor kun je veel samen sparren. Ook vind ik het heel prettig dat ik de vrijheid heb om meer of minder te gaan werken. 

Hoe zou je cultuur bij dpo2 omschrijven?

De cultuur van dpo2 ervaar ik als open en informeel. Er zijn weinig regels, weinig kaders. En weinig hiërarchie, , iedereen is heel laagdrempelig te benaderen. De collega’s zijn intrinsiek gemotiveerd om zo goed mogelijk werk te leveren en zich in te zetten voor de klant en voor dpo2. Iedereen wil er een succes van maken. Je mag zeggen wat je vindt en zijn wie je bent, je kunt dus echt jezelf zijn. Je krijgt de ruimte om nieuwe dingen te doen. De specialismen die we nu hebben zijn mede ontstaan vanuit de ambities van collega’s. Het is heel prettig om zoveel vertrouwen te krijgen.

Wat betekent werken bij dpo2 voor jou?  

Binnen dpo2 werken we op basis van “regie nemen”. Voor mij betekent dat, zorgen dat je jouw eigen werk goed gepland hebt, kijken naar wat de klant echt nodig heeft en dus ook anderen inschakelen als dat nodig is. Regie nemen betekent ook jezelf blijven ontwikkelen. 

Waar ben je trots op?

Waar ik vooral trots op ben is dat dpo2 in de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt heeft en dat we een mooie club mensen aangetrokken hebben waar we succesvol mee zijn.