Onze mensen
Onze mensen
Sandra Schenkels, Register Casemanager:

Door het dynamische karakter van dpo2 heb ik veel meer uit mijn carrière kunnen halen.

Sinds juli 2013 werk ik bij dpo2 en heb in die tijd diverse functies bekleed; medewerker Shared Service Center, Verzuim Regisseur en sinds 2017 werk ik als Register Casemanager. Sinds kort pak ik ook de taken als Rayon Regisseur voor het zuiden op. En dat doe ik met veel plezier! Mijn functie bij dpo2 was mijn eerste baan.

Waar ben je op het moment vooral mee bezig?   

In mijn functie als Register Casemanager ben ik verantwoordelijk voor het adviseren van grotere klanten bij langdurig en/of complex verzuim. Door het soort werkzaamheden dat ik uitvoer heb ik totaal niet het gevoel dat ik bij een arbodienst werk. We doen meer voor onze klanten dan alleen het advies over de Wet Verbetering Poortwachter; we sparren met de klanten over de inhoud en niet alleen over de signalering. Ik werk met regelmaat bij mijn klanten op kantoor. Doordat ik in contact kom met veel verschillende klanten met ieder eigen uitdagingen, kan ik overkoepelende thema’s zoals preventie en de-medicalisering op diverse manieren inzetten om te komen tot een passende aanpak. De projecten waar ik aan werk zijn zowel bij klanten als voor dpo2 zelf. 

Waarom werk je met plezier bij dpo2?

Omdat ik veel zelf in de hand heb, doordat we werken op basis van “zelf regie nemen” en ook wel door de ad-hoc werkzaamheden en de vele kansen die ik heb gekregen. Ik kan zelf de juiste structuur aanbrengen wat ervoor zorgt dat ik ruimte overhoud voor die ad-hoc werkzaamheden, dat geeft toch die afwisseling die ik zo fijn vind. Door de werkwijze binnen dpo2, kan ik de werkzaamheden, projecten en klanten uitkiezen die bij mij en mijn expertise passen. 

Hoe zou je cultuur bij dpo2 omschrijven?

De cultuur van dpo2 ervaar ik als informeel, laagdrempelig, verbonden en ondernemend. Dpo2 past bij je als je zelf ook echt vooruit wil. We werken met collega’s die graag doelen stellen en vooruit willen. Dpo2 is een betrokken werkgever die de medewerkers kansen geeft. Dat betekent natuurlijk ook wel dat er wel iets van je wordt verwacht, in termen van betrokkenheid en pro activiteit.  

Wat betekent werken bij dpo2 voor jou?  

Binnen dpo2 werken we op basis van “regie nemen”. Voor mij betekent dat, dat ik de mogelijkheid krijg om “de krenten uit de pap” te vissen; echt de dingen te doen die ik leuk vind en die bij mij passen. Ook betekent het dat ik zelf kan bepalen hoe ik mijn werk uitvoer. Doordat ik met verschillende klantteams werk, werk ik met veel verschillende collega’s samen. Het betekent dat ik zoveel mogelijk zelf de koers kan bepalen en daar ook in vertrouwd wordt. Dit zorgt voor mij voor werkplezier en uitdaging. 

Waar ben je trots op?

Waar ik vooral trots op ben is de groei die dpo2 heeft doorgemaakt sinds ik in dienst ben. Daardoor hebben we ook een hele mooie en uitdagende klantenportefeuille weten op te bouwen. Dit geeft weer een andere dimensie aan mijn werkzaamheden. Door het dynamische karakter van dpo2 heb ik veel meer uit mijn carrière kunnen halen. Ook heb ik diverse opleidingen en cursussen mogen volgen.