Onze mensen
Onze mensen
Stef Foesenek, Personeel + Organisatie Regisseur:

De cultuur van dpo2 ervaar ik als innovatief, gezellig en leerzaam, doordat er veel kennis wordt gedeeld

Sinds mei 2022 werk ik voor dpo2 als Personeel + Organisatie Regisseur in het team Personeel + Organisatie. Voordat ik bij dpo2 werkte was ik HR adviseur en ik heb de opleiding Human Resource Management gevolgd.  

Waar ben je op het moment vooral mee bezig?   

In mijn functie als P+O Regisseur ben ik verantwoordelijk voor ziekteverzuim, salarissen, arbeidsvoorwaarden, wagenparkbeheer, strategische personeelsplanning en dus eigenlijk alles omtrent HR bij mijn klanten. Op dit moment zijn dat nog met name operationele werkzaamheden maar in de toekomst zal dit meer adviserend worden. 

Waarom werk je met plezier bij dpo2?

De afwisseling tussen klanten, opdrachten en collega’s. Ik kan daardoor lekker snel schakelen. Ik mag meedenken en ik krijg veel vrijheid in de uitvoering van mijn functie. Er wordt gekeken naar mij als individu; wat kan ik en wat wil ik nog leren. Wat me enorm aanspreekt aan dpo2 is de unieke visie op HR die dpo2 heeft en door de nauwe samenwerking met collega’s leren we veel van elkaar. Hierdoor heb ik het gevoel dat ik mezelf nog sneller ontwikkel. 

Hoe zou je cultuur bij dpo2 omschrijven?

De cultuur van dpo2 ervaar ik als innovatief, gezellig en leerzaam, doordat er veel kennis wordt gedeeld. Bij de klant kom je allerlei soorten vragen tegen. Als je zelf het antwoord niet direct weet, is het heel fijn dat je dan bij collega’s terecht kan.

Wat betekent werken bij dpo2 voor jou?  

Binnen dpo2 werken we op basis van “zelf regie nemen”. Voor mij betekent dit dat je de vrijheid en het vertrouwen krijgt om zelf projecten op te pakken. Sinds mijn indiensttreding heb ik geleerd om op een goede manier gebruik te maken van dat vertrouwen, om zo eigen initiatief te tonen en dit om te zetten in een proactieve manier van werken; durven te doen. Het helpt enorm dat je daarbij kunt samenwerken met zeer ervaren collega’s, met veel kennis.  

Zo ga ik bijvoorbeeld samen met een collega langs bij Hogeschool Avans om te spreken met toekomstige stagiairs en afstudeerders. Die combinatie van iets kunnen betekenen voor klanten, maar ook voor dpo2 zelf, vind ik erg leuk.  

Waar ben je trots op?

Waar ik vooral trots op ben is de mate van vertrouwen en vrijheid die je vanaf dag één krijgt bij dpo2.