Onze mensen
Onze mensen
Veerle Rovers, Personeel + Organisatie Regisseur:

Het kijken in verschillende keukens is ontzettend leerzaam en geeft mij veel energie.

Sinds december 2020 werk ik met veel plezier bij dpo2 als Regisseur Personeel + Organisatie (P+O). Daarnaast ondersteun ik het interne Recruitment team. Dit is mijn eerste full time baan na het afronden van mijn master Human Resources Studies aan Tilburg Universiteit.  

Waar ben je op het moment vooral mee bezig?   

Momenteel ben ik werkzaam bij een klant uit de farmaceutische industrie, een bedrijf met ongeveer 50 medewerkers. Hier werk ik samen met een van onze Senior Regisseurs, waar ik verantwoordelijk ben voor de operationele HR werkzaamheden en de senior regisseur met projecten op strategisch niveau. Bij een andere klant ben ik bezig met het digitaliseren en stroomlijnen HR processen. Daarnaast hebben we de opdracht om administratieve processen te optimaliseren, wat moet zorgen voor minder werkdruk op de HR afdeling en duidelijkheid moet gaan geven voor leidinggevenden. Verder zet ik me ook nog in voor ons expertise centrum. 

Waarom werk je met plezier bij dpo2?

De afwisseling van werkzaamheden, klanten en opdrachten. Het kijken in verschillende keukens is ontzettend leerzaam en geeft mij veel energie. Vaak werk ik samen met een andere dpo2 collega bij een klant. Naast dat dit gezellig is, kun je veel van elkaar leren en houd je nog meer binding met dpo2. Verder vind ik het ook erg prettig dat ik mijn eigen tijd kan indelen bij dpo2

Hoe zou je cultuur bij dpo2 omschrijven?

De cultuur van dpo2 is informeel en gezellig en totaal niet hiërarchisch. Je wordt vrij gelaten in je werkzaamheden en hoe je deze uitvoert. Er wordt bij een nieuwe opdracht veel vertrouwen gegeven. Je wordt soms wel in het diepe geworpen, maar collega’s staan altijd voor je klaar. Vaak zoeken we op vrijdag de gezelligheid met elkaar op door bijvoorbeeld een vrijdagmiddagborrel te drinken, op kantoor of in de stad. 

Wat betekent werken bij dpo2 voor jou?  

Binnen dpo2 werken we op basis van “regie nemen”. Voor mij betekent dat zelf initiatief nemen. Ik wacht dus niet op de vraag vanuit de klant. Het is voor mij ook aan de bel trekken als het niet lukt. 

Sinds mijn indiensttreding heb ik mezelf zowel vaktechnisch als persoonlijk kunnen ontwikkelen. Ik heb geleerd hoe je regie neemt en hoe je omgaat met verschillende klanten en casuïstiek. Het draait echt om maatwerk. Ik word uitgedaagd om nieuwe dingen buiten mijn comfortzone op te pakken, omdat het zo leerzaam is. 

Waar ben je trots op?

Ik ben trots op de mooie club aan mensen die wij hebben binnen dpo2. Iedereen is professional binnen zijn/haar vakgebied en zet zich voor de volle 100% in om mooie resultaten neer te zetten bij klanten. Het is mooi om te zien dat we zo hard groeien.