Vakgebieden

Arbeidsvoorwaarden + Salaris

Met een team van ervaren salarisadministrateurs verzorgen we de salarisadministratie van onze klanten, die onderling sterk variëren in omvang en dus in hoeveelheid werk. Daarnaast hebben we klanten in diverse industrieën, waardoor je continu moet switchen tussen CAO’s en bedrijfseigen regelingen - die we overigens ook zelf helpen opstellen. Dat maakt het werk afwisselend en uitdagend. We werken met meerdere toonaangevende gecertificeerde salarissystemen. Salarisverwerking betekent ook bij dpo2 onvermijdelijk samen pieken tijdens de maandelijkse loonrun en het jaarwerk. Die uren compenseren we echter elders in de maand weer en collega’s springen bij waar nodig.

Daarnaast hebben we ook experts in huis om de meest complexe arbeidsvoorwaardelijke vraagstukken op te pakken voor onze klanten. Harmonisering van bijvoorbeeld arbeidsvoorwaarden, CAO overgangen, maatman berekeningen hebben voor hen geen geheimen. Heeft dit je interesse, dan nemen we je maar wat graag mee in die processen om je de fijne kneepjes van het vak te leren.

Is dit jouw vakgebied? Bekijk dan hier de vacatures voor de Business Unit Arbeidsvoorwaarden + Salarissen, voor meer info over de specifieke functies. 

Bregje Brandt
Bregje Brandt - BU Director Arbeidsvoorwaarden + Salaris:

"Voor onze Business Unit Arbeidsvoorwaarden + Salaris zijn wij altijd op zoek naar een tweetal type collega's. Het ene type wordt warm van arbeidsvoorwaarden; zowel van het berekenen ervan, als ook van het gesprek daarover met de klant. Puzzelen noemen we dat binnen dpo2. En we krijgen er een kick van als alle stukjes op hun plaats vallen.  Het andere type collega houdt zicht bezig met het daadwerkelijk voeren van salarisadministraties voor onze klanten. Je vindt het leuk om dit proces maandelijks van a tot z te verzorgen, voor hele verschillende bedrijven, waarbij je rekening houdt met de arbeidsvoorwaarden van al die verschillende klanten."