Vakgebieden

Personeel + Organisatie

Wij ondersteunen onze klanten om (een deel van) de HR-bedrijfsvoering vorm te geven door te ondersteunen op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Niet alleen denken, maar juist ook doen! Vaak op locatie bij de klant, soms op afstand. Door de grote verscheidenheid aan klanten, branches en industrieën zijn ook de HR vraagstukken waar je mee te maken krijgt in je werk bij dpo2 ontelbaar. Maar dat hoef je niet alleen te doen. Achter de schermen werken we nauw samen. Zijn de lijntjes kort. Is er altijd een collega stand-by om te sparren, om te helpen met een juridische vraag, of gewoon te helpen als het even niet lukt. Juist die diversiteit aan werk en de samenwerking met ervaren P&O collega’s geeft een extra impuls aan je ontwikkeling als P&O professional. 

Naast de werkzaamheden voor onze klanten, ga je soms ook aan de slag met dpo2 projecten of spring je (tijdelijk) bij in een andere business unit. Een mooie manier voor onze collega’s om nog meer verbondenheid bij dpo2 te voelen, naast het werk voor klanten.   


Is dit jouw vakgebied? Bekijk dan hier de vacatures voor de Business Unit Personeel + Organisatie, voor meer info over de specifieke functies. 

Bregje Brandt
Bregje Brandt - BU Director Personeel + Organisatie:

"Wij zijn altijd op zoek naar P&O professionals met een bedrijfsmatige visie op het P&O vak. Mensen met vakinhoudelijke kennis, maar vooral ook met genoeg lef en flair, om samen met de  klant  op een constructieve en verassende manier naar zijn/haar bedrijfsvoering of processen te kijken. Wat moet  er op P&O vlak gebeuren om de bedrijfsdoelstellingen te realiseren, is een vraag die wij daarbij vaak aan de klant stellen. Door de diversiteit aan klanten is het belangrijk dat  je je comfortabel voelt om je als een soort kameleon aan te passen aan verschillende bedrijfsculturen. Wij faciliteren je daarbij met extra kennis, support, flexibiliteit en vrijheid. Daarnaast laten we het ook niet na om zo af en toe te prikkelen zodat je uit je comfort zone stapt, met als doel samen beter te worden."