Vakgebieden

Recruitment + Interim

Wij zijn specialist in recruitment van HR-professionals, voor tijdelijke en vaste functies. Enerzijds voor bestaande en nieuwe klanten van dpo2, vaak als verlengstuk van onze P+O dienstverlening. Anderzijds voor dpo2 zelf. Je kunt dus je eigen toekomstige collega’s uitkiezen!

Als HR-experts, begrijpen we de processen, dynamiek en uitdagingen bij onze klanten en spreken we de taal van potentiële kandidaten. Hierdoor maken we succesvolle en duurzame matches. 

Daarnaast werken we projectmatig aan inrichting van recruitment processen en employer branding voor onze klanten en spelen we continu in op marktontwikkelingen. We werken met een toonaangevend ATS en hebben samenwerkingsverbanden met partners voor jobmarketing, arbeidsmarktcommunicatie, video en meer.  

Alle ingrediënten om je verder te blijven ontwikkelen binnen je vakgebied. Binnen het team werken we nauw samen, maar heb je je eigen verantwoordelijkheden en klanten, om zo je eigen succes en werkplezier te creëren. 


Is dit jouw vakgebied? Bekijk dan hier de vacatures voor de Business Unit Recruitment + Interim, voor meer info over de specifieke functies.

Carien Goudsmits
Carien Goudsmits - BU Director Recruitment + Interim:

"Werken binnen de Business Unit Recruitment + Interim betekent volop netwerken en up to date blijven binnen het HR-werkveld, om zo de beste HR-professionals aan te trekken voor onze klanten en voor dpo2 zelf. De ontwikkelingen op gebied van automatisering en robotisering gaan snel, dus we maken er een prioriteit van om bij te blijven en ontwikkelingen te integreren in onze processen en die van onze klanten. Tegelijkertijd blijft recruitment mensenwerk. Kennis van zaken en een gezonde dosis nieuwsgierigheid naar organisaties, hun processen en doelstellingen zorgt ervoor dat je een volwaardig en inspirerende gesprekspartner bent voor onze klanten en kandidaten."