Vakgebieden

Verzuim + Arbo

Wij bieden verzuimoplossingen op maat. Onze verzuimregisseurs werken samen met de klanten om verzuim te reduceren en de vitaliteit van medewerkers te verhogen. De nadruk ligt vooral op preventie, betrokkenheid en duurzame oplossingen. Dat betekent voor je werk binnen Verzuim + Arbo dat je niet bezig bent met afvinken van “verplichte nummertjes”, maar je kunt richten op de zaken die er toe doen en echt een verschil gaan maken. Natuurlijk werken we conform de Wet Verbetering Poortwachter, maar alleen voldoen aan de wetgeving om een loonsanctie te voorkomen is niet het hoofddoel. We gaan verder, om werken aan maximale inzetbaarheid en vitaliteit van medewerkers te verankeren in organisaties. 

Dat doe je samen met een team van bedrijfsartsen, gecertificeerde verzuimregisseurs, register casemanagers, praktijkondersteuners bedrijfsarts, arbeidsdeskundigen en niet te vergeten de support regisseurs. Klanten variëren van grote multinationals tot MKB, van commercieel tot lokale overheden. Vaak werk je op locatie, soms op afstand. 

Die afwisseling, uitdaging en samenwerking ervaren onze mensen als inspirerend en het geeft ze voldoening om echt een verschil te kunnen maken. 


Is dit jouw vakgebied? Bekijk dan hier de vacatures voor de Business Unit Verzuim + Arbo, voor meer info over de specifieke functies.   

Dorine van Os
Dorine van Os - Business Unit Director Verzuim + Arbo:

“Binnen dpo2 Verzuim + Arbo is álles mogelijk. We stimuleren onze mensen om verschillende rollen op te pakken bij onze grote diversiteit aan klanten. Een win-win want we zien dat we daardoor van klantrelaties langdurige partnerships maken. We geven jou de kans om te groeien als verzuimregisseur, om je te ontwikkelen tot praktijkondersteuner, bedrijfsmaatschappelijk werker of arbeidsdeskundige. Binnen dpo2 is het aan jou. Omdat wij erin geloven dat wanneer onze collega’s doen wat ze leuk vinden, we samen verder komen. Jij krijgt de regie over jouw loopbaan en wij faciliteren je met opleiding, coaching én natuurlijk de gelegenheid om zelf dingen te bedenken, ontwikkelen, fouten te maken én daarvan te leren. En dat alles in een informele sfeer, zonder hiërarchie; geen gesloten deuren en geen strakke regels. We helpen elkaar en zijn daardoor al jaren in staat om tot mooie resultaten te komen binnen de mooiste organisaties.”